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[ NEA MEMORANDUM, February 04, 2000 ]

ISSUE ON PROFESSIONAL PRACTICE

We are furnishing you the attached copy of the 19 August 1999 letter from Engr.
Rodolfo R. Penalosa, Chair, Board of Electrical Engineering, Professional Regulation
Commission, regarding the signing of engineering plans.




Based on the ruling of the "New Electrical Engineering Law" R.A. 7920, Board
Resolution No. 22, series of 1995, Code of Ethics, Art. I. Sec. 1. effective
immediately. Professional Electrical Engineers (PEE) or Registered Electrical
Engineers (REE) and Registered Master Electricians (RME) who are
employees/officers of the ECs are prohibited to practice his/her profession while still
connected with the coop.




For your information and guidance.



Adopted: 04 February 2000

 


(SGD.) CONRADO M. ESTRELLA

Administrator
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